Álfablesi fra Tankefuld - DK2021100076

SOLGT

Álfablesi (kaldet Alfi) er nu en stor, smuk og robust vallak med det bedste sind. Han er rolig og tillidsfuld, og han vil meget gerne snakkes med og nusses – uden at være anmassende. Han er en virkelig sød dreng.

Álfi er Rakettas første føl og er efter Garpur fra Carlshøj. Alfi var til Saga Følshow 2021, hvor ham kvalificerede sig til Best in Breeding.

SIND: Han er er rolig, tillidsfuld og hviler godt i sig selv, som både sin mor og far. Han er robust og møder nye ting med stor ro. Fx tog vi ham som 1-års ud af flokken og gik en tur alene med ham i skoven. Det tog han helt roligt, og fulgte tillidsfuldt og nysgerrigt med – også selv om han ikke havde været ude af flokken i 4 mdr. I unghingsteflokken har han god adfærd og er ikke en slagsbror.

BYG: Han er stor og velrejst med en god skrå skulder, en bred ryg og lange ben.

RID: Han er 5-gænger med masser af tølt med løft og smidighed i sine bevægelser. Han løber oftest med hovedet med højt oppe, hvor han smider ryggen og bevægelserne bliver lidt flade, så løft i bevægelserne ses mest, når han søger ned og frem.

HØJDE: Da han var et halvt år, blev han målt til 120 cm i stang. Far måler 146 cm, mor 141 cm og morfar 148 cm.

FARVE: Han er smuk med sin sodrøde farve og blis.

KØN: Vallak, kastreret helt uproblematisk i april 2023.

Alfi er fuldt vaccineret og passet med vitaminer, smed, ormekur mm.

 

Álfi er solgt til et hjem, hvor han vil få det som blommen i et æg, blive elsket og forkælet, få plads og nye venner og komme ud i naturen.

2 års vallak, der er sød, rolig og tillidsfuld

1 års hingst, der hviler i sig selv

Selvsikkert og selvstændigt hingsteføl

Frækt hingsteføl (1-4 uger gammel)

Supertølter med selvtillid og charme (1-3 dage gammel)

Bevægelser som 1 års

Miljøtræning af føllet

De første uger

Afstamning

Álfablesi er efter hingsten Garpur fra Carlshøj, der har flotte gangarter og et super godt sind. Álfablesi er halvbror til Ástríkur.

BLUP