Ófeig fra Grydegård - DK2016200606

Ófeig er en stor og smuk 5-gænger med en meget stor skridt. Hendes sind er i topklasse, og hun tager alt med oprejst pande. Hun er meget kontaktsøgende og nyder al opmærksomhed.

Hun bruges kun til avl, da hun som 2 1/2 års fik en skade på sin højre lårmuskel.

Ófeig har i 2021 fået sit første føl hos tidligere ejer, og hun klarede alt til UG. I august 2022 fik hun et skønt hoppføl Trítla efter Sævar fra Teland. Ófeig er en fantastisk mor og trives i rollen.

 

Ófeig som avlshoppe

  • SIND: Hun er rolig og mild, både overfor mennesker og de andre heste i flokken. Hun er meget kontaktsøgende og nyder virkelig selskab med mennesker. Overfor heste er hun mere tilbageholdende, da hun passer på sig selv pga. hendes benskade.
  • BYG: Hun er langbenet og velproportioneret med god skulder og ryg. Hovedet er fint og udtryksfuldt, og halsen er velrejst. Hun har lang, kraftig pandelok, man og hale.
  • RID: Hun er 5-gænger. Pga. en permanent skade i sin højre lårmuskel er hun kun rentgående i skridt. Skridten er meget stor og elastisk.
  • HØJDE: 142 cm
  • FARVER: Jarpur-brun-broget med dobbelt brunt gen (Ee, AA). Hun har broget koblet på sit røde gen. Ófeig kan i grundfarverne avle rødbrogede og jarpurbrune afkom, men ikke sorte.

Smuk og feminin hoppe

Afstamning

Ófeig er efter hingsten Sokki fra Omø, der er kåret med 8,49 for RID og 8.14 for BYG.

BLUP