Trítla fra Tankefuld – DK2022200587

Trítla er en lille, smuk hoppe med meget store og smidige bevægelser. Hun er meget charmerende og et skønt nussehoved, der kysser godt.

Trítla er efter vores smukke Ófeig og fantastiske Sævar fra Teland.

Trítla, som vi ser hende:

  • SIND: Hun er en meget nysgerrig og tillidsfuld hest. Hun har noget tænding og må forventes at få pæn fremdrift som ridehest. Hun vil gerne nusses og kysses, og hun elsker at snakke med mennesker.
  • BYG: Hun er en lille hest med en god overlinje og et virkelig godt fundament.
  • RID: Hun er utrolig smidig og elastisk i sine bevægelser. Når hun bevæger sig, går det gennem hele kroppen. Hun er en rigtig 5-gænger, der vist fem rene gangarter i højt tempo allerede første hun som nyfødt kom udenfor. Som føl viste hun masser af tølt, mens hun som 1-års mere viser trav med tølt i overgangene.
  • HØJDE: Hun er en lille hoppe. Selv om far måler 141 cm og mor 142 cm forventer vi ikke, at Trítla bliver højere end 135-138 cm.
  • FARVE: Hun er brunblak uden aftegn.
  • FLOKADFÆRD: Hun er vokset op i en flok på 15-17 heste og har god flokadfærd. Hendes mor er lav i hierarkiet, og Trítla har kæmpet og fået en bedre plads blandt de unge. Hun er meget tæt med sin søster Glóey, så vi arbejder lidt på adskillelsen af de to.

Trítla er passet med vaccinationer, vitaminer, smed, ormekur mm.

Trítla er til salg til rette hjem.

Hjemme igen vinteren 2023/24

Trítla vænnes fra og kommer på undhoppefold

Føllet er en krammebamse

De første dage

Afstamning

Trítla er efter Sævar fra Teland – en smuk rødblak hingst, der giver afkom masser af tølt, gode ben og godt sind. Morfaren er Sokki fra Omø, der har smidige bevægelser og 10 for skridt.